سرخط خبرها
خانه - آشپزی - آموزش تزئین بادمجان شکم پر

آموزش تزئین بادمجان شکم پر

 

a045175152114102a

تزیین بادمجان شکم

از بادمجان های کوچک برای پیش غذا و از بادمجان های بزرگ برای غذای اصلی استفاده کنید. می توانید داخل آنها را با کوفته میگو، گوشت و سبزیجات یا هر چیز دیگری که به ذهنتان می رسد پر کنید. برای پختن نیز می توانید آنها را در فر بگذارید یا سرخ کنید.

1. اول دو انتهای بادمجان را ببرید.

2. وسط بادمجان را خالی کنید.

3. وقتی مرکز بادمجان را خالی کردید…

تزیین بادمجان شکم
4. روی پوست بادمجان برش هایی بدهید و آن را بپزید.

وقتی این تور ماهیگیری آماده شد، باید آن را در روغن زیاد سرخ کنید و دربیاورید و مواد داخل آن را پر کنید و تور را دوباره ببندید. روغن و آب اضافی آن را بگیرید، سپس مواد را پر کنید. این بستگی به مواد داخل بادمجان دارد که قبل از پر کردن آن را سرخ کنید یا بعد از پر کردن.

تزیین بادمجان شکم پر طرح: گل داوودی
درست کردن این مدل بادمجان بسیار ساده است. فقط باید روی شکم یک بادمجان گرد برش هایی بزنید، آن را در روغن زیاد سرخ کنید و روی بشقاب گذاشته و آرام فشار دهید. نکته اینجاست که پهنای برش ها باید مساوی باشد تا وقتی بادمجان را به سمت پایین فشار می دهید تا شبیه گل شود، اصطلاحاً گلبرگ های آن به زیبایی باز شوند.

تزیین بادمجان شکم
1. قسمت فوقانی بادمجان را برش صافی بزنید تا بادمجان روی آن راست بایستد. از بالا به پایین برش هایی روی شکم آن بزنید که پهنای مساوی داشته باشند.

2. آن را در روغن داغ سرخ کنید و سر صاف آن را داخل روغن بگذارید.

تزیین بادمجان شکم
3. سپس سمت دیگر آن را نیز سرخ کنید تا وسط آن نرم شود. سپس از روغن درآورده و روغن اضافه آن را بگیرید. روی سطح صاف بشقاب بگذارید و به پایین فشار دهید تا شبیه گل داوودی شود. روی آن را با زرده تخم مرغ، میسو و چند شاخه سبزی تزئین کنید. یادتان نرود که بعد از سرخ کردن خوب روغن آن را بگیرید.

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس