آخرین خبرها

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر – بادمجان شکم پر یکی از غذاهای لذیذ و دوست داشتنی می باشد که خیلی از دوستان روش تهیش رو خواسته بودن . در این مقاله می تونید روش تهیه بادمجان شکم پر رو مشاهده کنید .

شکم پر 300x169 - بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر

مواد لازم جهت تهیه بادمجان شکم پر :

مقدار همه مواد سلیقه ایه .هرچقدر که دوست دارید

بادمجان

گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش

پیاز سرخ شده

رب گوجه فرنگی

روغن

ادویه :نمک – فلفل سیاه – زردچوبه

طرز تهیه بادمجان شکم پر:

اول بادمجونامونو پوست میکنیم.اگه نمیدونیم بادمجونا تلخن یا شیرین حتماَ بعد از پوست کردن توی آب نمک میخوابونیم(در این صورت باید حواسمون باشه دیگه به غذا زیاد نمک نزنیم). اگه با خوردن پوست بادمجون مشکل ندارید مثل عکس راه راه پوست کنید هم بادمجونا وقتی میپزه زیاد وا نمیره هم خوشگل تره به نظر من.بعدم یه شیار بزنید و کمی اطراف شیار رو ببرید تا جا داشته باشه مواد بریزیم توش.

گوشت یا مرغ ریش ریش رو با ادویه توی مقدار خیلی کمی روغن تفت میدیم بعدم رب رو اضافه میکنیم.(یه نکته ای که خیلی مهمه توی همه غذاها و همه میدونیم اینه که ادویه رو نباید مستقیم بریزیم روی موادمون اول زردچوبه و فلفل رو میریزیم روی قسمت روغن تابه داغ که شد و بوی خوبی گرفت بعد با بقیه مواد هم میزنیم و تفت میدیم).ازین مواد توی بادمجونارو پر میکنیم

و جوری توی تابه یا قابلمه میچینیم که جاشون تنگ باشه و تکون نخوره بعد رب تفت داده شده با روغن و ادویه رو با یک استکان الی یک لیوان آب مخلوط میکنیم و جوری میریزیم توی قابلمه که اطراف بادمجونارو پر کنه اما روی بادمجونا نریزه .بعدم که جوش اومد زیرشو کم میکنیم و درشو میذاریم تا آبش غلیظ شه و جا بیفته.نوش جون

منبع: بادمجان شکم پر – دانشنامه تی تیل

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *