سرخط خبرها
خانه - آشپزی - دستور پخت لبو

دستور پخت لبو

396611_488

مواد لازم

• 5 عدد چغندر قرمز

• 5 لیوان آب

• 3 قاشق غذاخوری شکر یا نبات

طرز تهیه

1. روی اجاق گاز : چغندرها را خوب بشویید. 5 لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد .)

2. پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

3. طرز پخت لبو در فر : چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس