آخرین خبرها

دلمه

دلمه تره فرنگی

3356 300x200 - دلمه

قسمت سفید تره‌فرنگی را از قسمت سبز آن جدا می‌کنیم. قسمت سفید آن را از بالا تا پایین به صورت عمودی برش زده به طوری که برش‌ها به مغز تره‌فرنگی برسد.

مـواد لازم برای شش تا هشت نفر

تره‌فرنگی  درشت                         یک کیلوگرم

گوشت چرخ‌کرده                            300 گرم

پیاز متوسط                                   یک عدد

بلغـور ریز کوفـته‌ای                        نصف پیمانه

رب فلفل                                       یک قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی                             یک قاشق سوپ‌خوری

نمک                                             یک و نیم قاشق چای‌خوری

روغن مایع و آب                             به میزان لازم

فلفل سیاه                                    یک قاشق چای‌خوری

نعناع، ریحان، جعفری و شوید        ساطوری شده یک قاشق سوپ‌خوری

قسمت سفيد تره‌فرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود. بقيه مواد را به غير از هويج با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقه‌هاي تره‌فرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقه‌اي كرده و كف قابلمه كنار هم چيده و دلمه‌ها را روي آن قرار دهيد. مقداري آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد و با در بسته اجازه دهيد دلمه‌ها بپزند.

استفاده از پیاز برای تهیه این غذا امری اختیاری است و بستگی به سلیقه و علاقه شما دارد. اگر دلمه ها را به شکل لوله ای آماده می کنید انتها و ابتدای آن را گوشت چرخ کرده خالی قرار داده و کمی آن را سرخ کنید و بعد بپزید.

بهتر است در آب دلمه ها مقداری رب گوجه فرنگی بریزید.

5/5 - (2 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی arvin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *