سه شنبه , 16 اکتبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرزتهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه

طرزتهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه

a05155228115102a

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

برنج ایرانی
1000گرم
ماهیچه گوسفندی
500 گرم
شوید خشک
300 گرم
باقلا سبز ایرانی
400 گرم
پیاز سرخ شده (متوسط)
یک عدد
زعفران
یک  قاشق چای خوری
روغن هسته انگور(روغن مایع)
یک فنجان
نمک و فلفل
به مقدار دلخواه

روش تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.  برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

منبع : آکا ایران

طرزتهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *