آخرین خبرها

طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

a07239256174102a 300x200 - طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن در ماه رمضان است.

مواد لازم توپک پنیری :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پنیر فتا (پنیرصبحانه)
۵۰۰ گرم
100 گرم / 250 کالری
ماست چکیده خامه ای
۱۰۰ گرم
100 گرم / 150 کالری
شوید و زیره
۵ قاشق غذاخوری
نامشخص
مغز پسته
۵ قاشق غذاخوری
100 گرم / 680 کالری
مغز گردوی خرد شده
۵ قاشق غذاخوری
100 گرم / 625 کالری
کنجد
۵ قاشق غذاخوری
100 گرم / 580 کالری

روش تهیه توپک پنیری :

*. پنیر فتا و ماست چکیده را به وسیله چنگال با هم خوب مخلوط کرده و به اندازه یک فندق از آن بردارید و در دست فرم دهید سپس در صورت تمایل می توانید در شوید و زیره بغلطانید، این مواد برای افرادی که دارای چربی خون بالا هستند، مناسب می باشد. و یا اینکه توپ های پنیری را در مغز گردوی خرد شده، مغز پسته یا کنجد بو داده بغلطانید و کنار هم در ظرف قرار دهید و همراه نان و سبزی خوردن یا با چای میل کنید.

نکته تغذیه ای :

*. به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن است. در ضمن وجود پنیر، ماست و مغزهای روغنی باعث بالا رفتن ارزش غذایی این افطاری می شود. شوید و زیره نیز برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مناسب است.

خواص کنجد :

*. افزایش ذخیره ی ویتامین E در حیوانات املاح معدنی مفید موجود در کنجد کنجد انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – بسیار خوبی از مس، کلسیم، منیزیم و روی است. تنها یک چهارم لیوان از آن، قابلیت تامین 4/70 درصد مس، 6/31 درصد منیزیم و 1/35 درصد از کلسیم مورد نیاز روزانه را دارد.

اختصاصی آکاایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *