سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه سوپ چغندر

طرز تهیه سوپ چغندر

98-4906

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

چغندر متوسط:  3عدد، رنده شده
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
هویج متوسط: یك عدد، رنده شده
سیب‌زمینی: یك عدد، رنده شده
آب مرغ: یك و نیم لیتر
ورمیشل: 100 گرم
خامه: یك‌چهارم پیمانه
سركه سفید: 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و چغندر و هویج را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

2- سیب‌زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه آب مرغ را به سوپ بیفزایید. پس از اینكه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته، 25 دقیقه آن را بپزید.

3- هنگامی كه سبزیجات كاملا پخت، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و ورمیشل را اضافه كنید. پس از 15 دقیقه سركه و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید. سوپ را با نان و سبزی خوردن سرو كنید.

نکات:

1- اضافه كردن كمی گردن و بال مرغ، سوپ را خوشمزه‌تر می‌كند.

2- می‌توانید كمی جعفری ساطوری‌شده قبل از سرو در سوپ بریزید.

3- این سوپ با آب‌گوشت یا قلم خوشمزه‌تر می‌شود.

4- می‌توانید خامه را حذف كنید.

5- به جای سركه از آبلیمو نیز می‌توانید استفاده كنید.

منبع : آلامتو

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس