مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
چغندر متوسط: 3عدد، رنده شده
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
هویج متوسط: یك عدد، رنده شده
سیبزمینی: یك عدد، رنده شده
آب مرغ: یك و نیم لیتر
ورمیشل: 100 گرم
خامه: یكچهارم پیمانه
سركه سفید: 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و چغندر و هویج را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
2- سیبزمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه آب مرغ را به سوپ بیفزایید. پس از اینكه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته، 25 دقیقه آن را بپزید.
3- هنگامی كه سبزیجات كاملا پخت، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و ورمیشل را اضافه كنید. پس از 15 دقیقه سركه و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید. سوپ را با نان و سبزی خوردن سرو كنید.
نکات:
1- اضافه كردن كمی گردن و بال مرغ، سوپ را خوشمزهتر میكند.
2- میتوانید كمی جعفری ساطوریشده قبل از سرو در سوپ بریزید.
3- این سوپ با آبگوشت یا قلم خوشمزهتر میشود.
4- میتوانید خامه را حذف كنید.
5- به جای سركه از آبلیمو نیز میتوانید استفاده كنید.
منبع : آلامتو