آخرین خبرها

طرز تهیه سوپ چغندر

98 4906 300x225 - طرز تهیه سوپ چغندر

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

چغندر متوسط:  3عدد، رنده شده
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
هویج متوسط: یك عدد، رنده شده
سیب‌زمینی: یك عدد، رنده شده
آب مرغ: یك و نیم لیتر
ورمیشل: 100 گرم
خامه: یك‌چهارم پیمانه
سركه سفید: 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و چغندر و هویج را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

2- سیب‌زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه آب مرغ را به سوپ بیفزایید. پس از اینكه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته، 25 دقیقه آن را بپزید.

3- هنگامی كه سبزیجات كاملا پخت، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و ورمیشل را اضافه كنید. پس از 15 دقیقه سركه و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید. سوپ را با نان و سبزی خوردن سرو كنید.

نکات:

1- اضافه كردن كمی گردن و بال مرغ، سوپ را خوشمزه‌تر می‌كند.

2- می‌توانید كمی جعفری ساطوری‌شده قبل از سرو در سوپ بریزید.

3- این سوپ با آب‌گوشت یا قلم خوشمزه‌تر می‌شود.

4- می‌توانید خامه را حذف كنید.

5- به جای سركه از آبلیمو نیز می‌توانید استفاده كنید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *