سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو

a03723313194102a

مواد لازم :

برنج
3 لیوان
شوید پاک شده و خرد شده
200 گرم
ماهی شور متوسط
1 عدد متوسط
کشمش
1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی
1 قاشق سوپخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پیاز داغ
1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب‌کش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

نکته :
می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه شور ماهی پلو
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانونت های ویولننت های سنتورنت های گیتار

همچنین ببینید

en56951 310x165 - مراسم عید فطر در قشم

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *