سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه فرنی نارگیلی برای ماه رمضان

طرز تهیه فرنی نارگیلی برای ماه رمضان

a02139319174102a

مواد لازم فرنی نارگیلی :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شیر
دو و نیم پیمانه
100 گرم / 110 کالری
تخم مرغ
۴ عدد
100 گرم / 147 کالری
خامه
سه چهارم پیمانه
100 گرم / 350 کالری
شکر
۶ قاشق غذاخوری
100 گرم / 400 کالری
نارگیل
۴ قاشق غذاخوری
100 گرم / 156 کالری
نان
۳ برش
100 گرم / 250 کالری
پودر کاستر
یک قاشق غذاخوری
نامشخص
وانیل
کمی
100 گرم / 330 کالری
شیرعسل
۲ قاشق غذاخوری
نامشخص

طرز تهیه فرنی نارگیلی :
*. تمامی مواد را در همزن هم بزنید.مواد را در ظرف پیرکس کمی چرب شده بریزید.

*. به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا با دمای ۱۸۰ درجه بپزد و طلایی رنگ شود.پس از خنک شدن سرو کنید.

خواص نارگیل :
*. پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند.
منبع : آکاایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس