پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه قارچ پلو

طرز تهیه قارچ پلو

a080585127254102a

مواد اولیه :
ران مرغ : دو عدد
فلفل دلمه‌ای : یک عدد
قارچ : 200 گرم
روغن و زعفران : به میزان لازم
زرشک و کره از هر کدام : 50 گرم
برنج : دو پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
شکر : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید.
فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه کنید.
بعد از کمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه قارچ پلو
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *