سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه لازانیا با اسفناج

طرز تهیه لازانیا با اسفناج

لازانیا با اسفناج
Simple-Spinach-Lasagna
به نقل از مجله آشپزی ؛ فوق‌العاده خوشمزه! شما می‌توانید گوشت چرخ‌کرده‌ی بوقلمون یا هر نوع سبزی دیگری را جایگزین اسفناج نمائید.
مواد لازم:
۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون کاملا خالص
۲ بسته (۳۲۰ گرم) اسفناج یخ زده، خرد شده
1/2 پیاز، خردشده
1/2 قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی خشک شده
1/2 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
۲ حبه سیر، خردشده
۱ شیشه ( ۱ کیلو) سس اسپاگتی
۱ و 1/2 فنجان آب
۲ فنجان پنیر محلی بدون چربی
۱ بسته( ۲۵۰ گرم) پنیر موتزارلای کم چرب، ریز خردشده
1/4 فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
1/2 فنجان جعفری تازه، خردشده
۱ قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ عدد تخم مرغ
۲۵۰ گرم رشته‌ی لازانیا
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید.
قابلمه‌ای بزرگ برداشته، روغن زیتون را درون آن بریزید روی حرارت ملایم قرار داده و اسفناج‌، پیاز، پونه‌ی کوهی، ریحان و سیر را درون آن سرخ نمائید. سس اسپاگتی و آب را روی ترکیبات آماده شده بریزید؛ اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. کاسه‌ای برداشته پنیر محلی، پنیر موتزارلا، پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید.
مقدار کمی از سس لازانیا را کف ظرف مخصوص لازانیا بریزید. ۴ عدد رشته‌ی خام لازانیا را بر روی سس قرار دهید و روی آن را با سس بپوشانید. دوباره ۴ عدد رشته‌ی لازانیا روی سس قرار دهید و ۲/۱ سس لازانیا و ۲/۱ مخلوط پنیر را روی رشته‌های لازانیا بریزید و دوباره لازانیا و سس و پنیر. لایه‌ی روی کار باید سس باشد.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۵۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید، بپزید. فویل را برداشته و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید فرایند پخت ادامه یابد. پیش از سرو اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت نماید.

منبع : آلامتو

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس