سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

0987654356756798765

مواد لازم :

روغن برای سرخ کردن                                              3 ق غ
پیاز خلالی خرد کرده                                     2 عدد متوسط
فیله گوساله خلالی خرد کرده                                   300 گرم
سینه مرغ مکعبی خرد کرده                                     300 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده                                            100 گرم
نمک و فلفل                                                   به میزان لازم
مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز)             1 ق چ
زعفران حل کرده                                               یک دوم ق غ
فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده                                    1 عدد
پیاز و جعفری خرد کرده                                      به مقدار لازم

طرز تهیه :

مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.

قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند.

کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید

منبع : پرشین وی

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس