سرخط خبرها
خانه - آشپزی - آش - طرز تهیه ی آش دوغ

طرز تهیه ی آش دوغ

396610_643

مواد لازم

• ۱/۵ کیلوگرم سبزی (گشنیز ، تره و سیر)

• یک فنجان برنج

• ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

• ۱ عدد پیاز متوسط

• یک فنجان نخود

• 1.5 فنجان آرد برنج

• ۲ عدد تخم مرغ

• ۴ کیلوگرم دوغ

• ۲۵ گرم ترخان خشک

• ۲ عدد فلفل سبز و قرمز تند

• پیاز داغ

• نمک و فلفل و زرد چوبه

• ۲ قاشق غذاخوری روغن

طرز تهیه

1. تخم مرغ ها را هم بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید .مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد .

2. سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه کنید .

3. در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ تزئین کنید.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس