مواد لازم ( 4 -5 نفر)
• 250 گرم گوشت چرخ کرده
• نصف فنجان پیاز رنده شده
• 250 گرم ماش
• 100 گرم عدس
• یک فنجان پیاز داغ
• نصف فنجان برنج
• 250 گرم جعفری و گشنیز خرد شده
• زردچوبه، نمک و فلفل
روش تهیه
1. عدس و ماش را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. سپس درون قابلمه با آب بگذارید بپزد.
2. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته ریز در آورید و کوفته ها را به آش اضافه کنید.
3. پیاز داغ را به عدس و ماش پخته اضافه کنید. برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد.
4. در صورت تمایل می توانید 3 تا 4 عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید . آش را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
منبع : آکا ایران