سه شنبه , 17 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - آش - طرز تهیه ی آش کدوحلوایی

طرز تهیه ی آش کدوحلوایی

366840_569-300x225

مواد لازم

• دو سوم پیمانه برنج

• ۱ قاشق چای‏خوری نمک

• یک و یک دوم پیمانه کدوحلوایی (پخته و پوره ‏شده)

• 2 پیمانه (500میلی لیتر(شیر

• یک چهارم پیمانه (40گرم) شکر

• یک چهارم پیمانه (40گرم) گلاب

• یک دوم قاشق چایخوری هل (پودر شده)

• دارچین (پودر شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. آبِ روی برنج خیس‏ شده را خالی کرده، سپس آن را به‏ همراه نمک در ‏قابلمه ‏ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا برنج کاملاً مغز پخت
شود.

2. کدوحلوایی، شیر، شکر، گلاب و هل را به برنج پخته ‏شده اضافه کرده و با قاشق به مدت 15 تا 20 دقیقه هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند و آش کاملاً جا بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با دارچین تزیین و سرو کنید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی آش کدوحلوایی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *