سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی استراگانف با کوفته ریزه

طرز تهیه ی استراگانف با کوفته ریزه

369684_701

مواد لازم:

غذای: ایتالیایی, بین المللی

گروه: شام, غذاهای مناسب برای تمامی فصول, غذای کودکان, نهار

سطح مهارت: متوسط

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه

مقدار: 1
مناسب برای: 4
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت : 35 دقیقه
مدت زمان آمادگی : 40 دقیقه

مواد لازم:

16 عدد کوفته ریزه
340 گرم پاستا
225 گرم قارچ دکمه ای
2 فنجان آبگوشت گوشت گاو
1 فنجان شیر
3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری آرد
نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1. قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. 3 قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود 3-2 دقیقه)

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه

2. شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود 5-10 دقیقه)

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه

3. در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور پخت نوشته شده روی بسته عمل می کنیم و یا اگر به روشی که در سایت آموزش داده شده خودتان پاستا تهیه کرده اید در حدود 5 تا 10 دقیقه باید در آب بجوش بجوشد. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم. البیته با توجه به ذئقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .

طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه

4. برای سرو ماکارونی ها را داخل 4 بشقاب ریخته و روی هر کدام 4 عدد کوفته ریزه که آموزش آن را قبلا داده شده می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها می ریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی استراگانف با کوفته ریزه
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانونت های ویولننت های سنتورنت های گیتار

همچنین ببینید

en56951 310x165 - مراسم عید فطر در قشم

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *