دوشنبه , 11 دسامبر 2017
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی اشترودل سیب

طرز تهیه ی اشترودل سیب

372758_658-300x200

مواد لازم

• ۲۵۰ گرم آرد مخصوص قنادی

• ۳ عدد زرده تخم مرغ

• ۲۰ گرم خامه

• ۵ گرم نمک

• ۷۰ گرم آب گرم

• ۱۰۰ گرم روغن مایع

• برای داخل خمیر

• 1.5 کیلوگرم سیب زرد

• ۱۰۰ گرم پودر سوخاری

• ۱۰۰ گرم کره آب شده

• ۱۰ گرم دارچین

• ۷۰ گرم کشمش

• ۷۰ گرم خلال بادام بو داده

• ۱۰۰ گرم شکر

طرز تهیه

1. زرده های تخم مرغ را با خامه و نمک می زنیم و بعد آرد را اضافه می کنیم. سپس آب را اضافه می کنیم تا کشدار شود. (حرارت زرده های تخم مرغ و آب مورد نیاز باید حرارت محیط باشد).

2. خمیر را با مقدار بسیار جزیی آرد گلوله می کنید و ۲۰ دقیقه در روغن نگه می داریم (خمیر در روغن استراحت می کند).

3. پارچه سفید و تمیز را پهن می کنیم خمیر را با پشت دست و بسیار نازک روی آن باز می کنیم.

4. در این مرحله، پودر سوخاری را روی خمیر می پاشیم و سیب ها را روی آنها می چینیم. روی سیب ها را با قلمو کره آب کرده می مالیم و سپس روی آن دارچین می پاشیم. بعد به اندازه دلخواه شکر و بعد کشمش روی آن می ریزیم و در آخر، خلال بادام بو داده روی آن می ریزیم. سپس با پارچه می پیچیم.

5. با قلم‌مو کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم و آرد می پاشیم و خمیر را به شکل یو (U) یا نعل اسب روی سینی می گذاریم با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد، ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا شیرینی آماده شود.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی اشترودل سیب
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *