دوشنبه , 11 دسامبر 2017
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی باتر چیکن

طرز تهیه ی باتر چیکن

371124_631-296x300

مواد لازم (۴ نفر)

• ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان

• ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع

• یک عدد پیاز متوسط، ساطوری‌شده

• ۲حبه سیر، ساطوری‌شده

• ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، ساطوری‌شده

• یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

• ۲ قاشق چای‌خوری ادویه گرم ماسالا

• یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

• یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

• ۲۵ گرم کره

• یک دسته کوچک گشنیز، ساطوری‌شده

• نمک

مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:

• ۲حبه سیر، ساطوری‌شده

• یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، رنده شده

• یک عدد فلفل قرمز تند، ساطوری‌شده

• ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو

• یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

• یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز

• یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

• ۱۵۰ میلی‌لیتر ماست

• نمک

روش تهیه

1. مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

2. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

3. ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.

4. مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی باتر چیکن
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *