دوشنبه , 11 دسامبر 2017
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی بستني لیموترش

طرز تهیه ی بستني لیموترش

369424_809-300x213

مواد لازم

شير:700 ميلي‌ليتر
شكر: 220 گرم
پودرثعلب: یک‌دوم قاشق چاي‌خوري
خامه: 250 ميلي‌ليتر
آب لیموترش تازه: به میزان لازم
جوهرلیمو: نصف قاشق چای‌خوری
اسانس لیمو: ۳ قطره

روش تهیه :

1. ابتدا شير را كه بايد كاملا سرد باشد داخل ظرفي فلزي (ترجيحا مسی) ريخته و آن را درون كاسه‌اي بزرگ‌تر كه پر از آب و تكه‌هاي يخ است، قرار مي‌دهيم. سپس پودر ثعلب، شكر و جوهر لیمو را به خوبي با هم مخلوط كرده، داخل شير پاشيده و با يك قاشق يا همزن دستي مفتولي مواد را مدام هم مي‌زنيم.

2. وقتي شروع به هم زدن كرديم، آب لیمو اسانس و خامه را كه از قبل توسط مقداري شير رقيق شده به مايه اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي‌دهيم تا غلظت پيدا كند. دقيقا اين عمل مثل درست كردن فرني است؛ با اين تفاوت كه بستني روي يخ آماده مي‌شود. پس از غليظ شدن مايه را يك ساعت در فريزر گذاشته، خارج كرده، تكه‌هاي يخ‌زده دور كاسه را داخل مايه می‌گذاریم و دوباره يك ساعت در فريزر قرار مي‌دهيم. اين كار را سه تا چهار بار تكرار مي‌كنيم و بستني را يك شب در فريزر قرار مي‌دهيم تا كاملا ببندد.

3. اين مرحله براي از بين بردن بلور‌هاي ريز يخ در بستني است. مايه را از فريزر بيرون آورده، می‌گذاریم تا كمي شل شود و پس از اينكه كمي نرم شد با يك ليسك يا كاردك چوبي آن را خوب هم مي‌زنيم تا كرم مانند شود. كرم حاصل را با همزن برقي آنقدر مي‌زنيم تا كاملا پف كرده و حجم آن دو تا سه برابر شود (اين كار بين پنج تا هشت دقيقه طول مي‌كشد). ظرف را داخل فريزر قرار داده پس از يك ساعت خارج می‌کنیم و تكه‌هاي يخ‌زده دور كاسه را توسط ليسك، داخل مايه مي‌گذاریم (اين كار را دو تا سه بار انجام دهيد ولي زياد هم نزنيد تا پف مايه نخوابد) و بستني را در فريزر قرار می‌دهیم تا ببندد.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی بستني لیموترش
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *