آخرین خبرها

طرز تهیه ی بستی یخی تابستانی

a0215701774102a 225x300 - طرز تهیه ی بستی یخی تابستانی

مواد لازم بستنی یخی پرتقالی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آب پرتقال با پالپ
3 پیمانه
100 گرم / 33 کالری
شکر
4 قاشق
100 گرم / 400 کالری
پوست رنده شده پرتقال
1/3 قاشق چایخوری
نامشخص

روش تهیه بستنی یخی پرتقالی :

*. شکر و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.آب پرتقال را درون قالب بستنی بریزید و در فریزر قرر دهید تا یخ ببندد.

مواد لازم بستنی یخی با طعم تمشک :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پودر ژلاتین
۲ قاشق چایخوری
100 گرم / 338 کالری
آب
۲.۵ پیمانه
100 گرم / 0 کالری
شکر نرم
۲۲۵ گرم
100 گرم / 400 کالری
تمشک
۶۷۵ گرم
100 گرم / 25 کالری
آب لیمو
۲ قاشق چایخوری
100 گرم / 26 کالری

روش تهیه بستنی یخی با طعم تمشک :

*. پورد ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود.شکر و آب را در یک قابلمه بریزید آنها را  روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. هر چند دقیقه یکبار، آن را هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود . 3 دقیقه آن را بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

*. تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آیند. آن را از صافی عبور دهید. محلول آب و شکر و آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.آنها را در قالب بستنی بریزید و به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.ظرف را از فریزر خارج کنید، با چنگال هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید تا به طور کامل منجمد شود.10 دقیقه پیش از خوردن آن را از فریزر بیرون آورید تا کمی نرم شود.

مواد لازم بستنی یخی میوه ای :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
کیوی
2 عدد
100 گرم / 49 کالری
هندوانه
100 گرم
100 گرم / 23 کالری
توت فرنگی
یک لیوان
100 گرم / 35 کالری
آناناس
4 حلقه
100 گرم / 45 کالری
آب سیب
2/1 لیوان
100 گرم / 38 کالری
آب آناناس
یک لیوان
100 گرم / 41 کالری
آب پرتقال
یک لیوان
100 گرم / 33 کالری

روش تهیه بستنی یخی میوه ای :

*. هندوانه را به صورت گلوله های کوچک برش دهید و کنار بگذارید.کیوی و توت فرنگی را با هم در مخلوط کن بریزید و آناناس ها را به صورت مکعبی خرد کنید. آنگاه مخلوط کیوی و توت فرنگی را با آب سیب مخلوط و قالب مخصوص تهیه بستنی یخی را با این مایه پر کنید.

*. تکه های آناناس را نیز با آب پرتقال مخلوط کنید و گلوله های هندوانه را در آب آناناس بیندازید و هر یک از این مخلوط ها را در قالب های مخصوص بریزید و آنها را برای حداقل ۴ساعت در فریزر قرار دهید.به این ترتیب بستنی های یخی رنگارنگ آماده مصرف هستند.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *