سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی بستی یخی تابستانی

طرز تهیه ی بستی یخی تابستانی

a0215701774102a

مواد لازم بستنی یخی پرتقالی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آب پرتقال با پالپ
3 پیمانه
100 گرم / 33 کالری
شکر
4 قاشق
100 گرم / 400 کالری
پوست رنده شده پرتقال
1/3 قاشق چایخوری
نامشخص

روش تهیه بستنی یخی پرتقالی :

*. شکر و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.آب پرتقال را درون قالب بستنی بریزید و در فریزر قرر دهید تا یخ ببندد.

مواد لازم بستنی یخی با طعم تمشک :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پودر ژلاتین
۲ قاشق چایخوری
100 گرم / 338 کالری
آب
۲.۵ پیمانه
100 گرم / 0 کالری
شکر نرم
۲۲۵ گرم
100 گرم / 400 کالری
تمشک
۶۷۵ گرم
100 گرم / 25 کالری
آب لیمو
۲ قاشق چایخوری
100 گرم / 26 کالری

روش تهیه بستنی یخی با طعم تمشک :

*. پورد ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود.شکر و آب را در یک قابلمه بریزید آنها را  روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. هر چند دقیقه یکبار، آن را هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود . 3 دقیقه آن را بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

*. تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آیند. آن را از صافی عبور دهید. محلول آب و شکر و آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.آنها را در قالب بستنی بریزید و به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.ظرف را از فریزر خارج کنید، با چنگال هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید تا به طور کامل منجمد شود.10 دقیقه پیش از خوردن آن را از فریزر بیرون آورید تا کمی نرم شود.

مواد لازم بستنی یخی میوه ای :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
کیوی
2 عدد
100 گرم / 49 کالری
هندوانه
100 گرم
100 گرم / 23 کالری
توت فرنگی
یک لیوان
100 گرم / 35 کالری
آناناس
4 حلقه
100 گرم / 45 کالری
آب سیب
2/1 لیوان
100 گرم / 38 کالری
آب آناناس
یک لیوان
100 گرم / 41 کالری
آب پرتقال
یک لیوان
100 گرم / 33 کالری

روش تهیه بستنی یخی میوه ای :

*. هندوانه را به صورت گلوله های کوچک برش دهید و کنار بگذارید.کیوی و توت فرنگی را با هم در مخلوط کن بریزید و آناناس ها را به صورت مکعبی خرد کنید. آنگاه مخلوط کیوی و توت فرنگی را با آب سیب مخلوط و قالب مخصوص تهیه بستنی یخی را با این مایه پر کنید.

*. تکه های آناناس را نیز با آب پرتقال مخلوط کنید و گلوله های هندوانه را در آب آناناس بیندازید و هر یک از این مخلوط ها را در قالب های مخصوص بریزید و آنها را برای حداقل ۴ساعت در فریزر قرار دهید.به این ترتیب بستنی های یخی رنگارنگ آماده مصرف هستند.

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس