چي لازم دارم؟
زيتون سياه: يكدوم پيمانه
زيتون سبز: يكدوم پيمانه
سير: دو حبه
جعفري تازه: یک دسته كوچك
روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري
آبليمو: یک قاشق چايخوري
فلفل سياه: يكچهارم قاشق چايخوري
فيله ماهي كولي پخته شده: چهار تكه
چطور بپزم؟
1. تمام مواد را با هم در غذاساز مخلوط كنيد. فقط حواستان باشد كه خيلي ريز نشوند زيرا تاپناد نبايد خيلي نرم شود.
2. اگر هم غذاساز نداريد زيتونها، سير و ماهي را ريز خرد كرده و سپس با ساير مواد خوب مخلوط كنيد.
فوت كوزهگري
اين پيشغذا را ميتوانيد با بيسكويت ترد، نان لواش، باگت يا نان تست سرو كنيد. به جاي ماهي كولي هم ميتوانيد به همان اندازه از ماهي تن استفاده كنيد.
منبع : برترین ها