آخرین خبرها

طرز تهیه ی تاکوی میگو

386711 953 300x200 - طرز تهیه ی تاکوی میگو

زمان پخت : 45 دقیقه

نوع غذا: لقمه ها

مناسب برای 4 نفر

تاکوی میگو

مواد لازم

نان پیتا : 12 عدد

سیر : 3 حبه

سس سالسا : نصف پیمانه

گشنیز خردشده : یک قاشق غذاخوری

میگوی خرد شده : 360 گرم

نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم

نکته: تاکوی نوعی غذای محبوب مکزیکی است که با نان مخصوص تهیه می‌شود. بسته های نان تاکو در بسیاری از سوپرها موجود است. اگر دسترسی پیدا نکردید، می‌توانید از خمیر پیراشکی ورقه ای استفاده کنید.

دستور پخت

– 2 قاشق غذاخوری روغن در یک تابۀ مناسب بریزید، آن را روی حرارت بگذارید و سیرهای خرد شده را در آن سرخ کنید.

– سس سالسا، گشنیز و میگو‌ها را نیز در آن بریزید و مواد را سرخ کنید. آن ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و کنار بگذارید.

– نان‌های پیتا را باز کنید و داخل آن ها را از مخلوط مواد پر کنید. آن ها را با یک خلال دندان ببندید و در روغن سرخ کنید تا نان‌ها کمی طلائی رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته‌ شود و سپس سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *