سه شنبه , 16 اکتبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی ته‌چين همداني

طرز تهیه ی ته‌چين همداني

454307_900

چي لازم دارم؟

سينه مرغ پخته و ريش‌شده: سه عدد
بادنجان حلقه‌اي سرخ‌شده: سه عدد
زرده تخم‌مرغ: سه عدد
گوجه‌فرنگي: يك عدد
برنج پخته آبكش شده: سه پيمانه
زعفران دمكرده: هرچه بيشتر بهتر
روغن مايع: 100 گرم
ماست: 200 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه و كره: به مقدار لازم
زرشك، خلال بادام و خلال پسته خيس خورده: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

1. زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست، نمك، فلفل و زردچوبه را همراه يك‌سوم برنج با هم مخلوط كنيد.

2. كف قابلمه يا ظرف نچسب را چرب كرده و مواد را كف قابلمه پخش كنيد. يك لايه مرغ سپس يك لايه برنج، بعد يك لايه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر يك لايه برنج بريزيد.

3. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شود. لايه آخر را برنجي كه با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشك مخلوط كرده بوديد مي‌ريزيد و با كفگير آن را فشار دهيد.

4. روي قابلمه يك عدد كاغذ آلومينيومي كشيده و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد و قابلمه را روي حرارت متوسط 30دقيقه بگذارید تا دم بكشد.

5. در آخر با مخلوط زرشك و خلال بادام و پسته روي آن را تزئين كنيد.

فوت كوزه‌گري:

اگر ته‌ديگ خشك و ترد دوست دارید، زرده تخم‌مرغ بيشتري بزنيد و اگر تمايل داريد ته‌ديگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه كنيد.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی ته‌چين همداني
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *