طرز تهیه ی ته‌چین انگشتی
شنبه , 21 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی ته‌چین انگشتی

طرز تهیه ی ته‌چین انگشتی

a18161023244102a-300x193

مواد لازم

• دو پیمانه برنج

• دو عدد تخم‌مرغ

• دو قاشق سوپ‌خوری زعفران دم کرده

• سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک پیمانه ماست چکیده

• نمک و فلفل

• نصف پیمانه

• سینه مرغ پخته و نگینی خردشده

روش تهیه

1. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.

2. در این فاصله تخم‌مرغ‌ها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس برنج را در آبکش بریزید و با مایه ته‌چین مخلوط کنید.

3. با نیم دیگر روغن زیتون قالب‌های کوچک را چرب کنید و مواد ته چین را در قالب‌ها بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سطح آنها صاف شود.

4. فر را از 15 دقیقه قبل با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

5. قالب‌ها را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی ته‌چین انگشتی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *