طرز تهیه ی ته چین قارچ و مرغ
شنبه , 21 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی ته چین قارچ و مرغ

طرز تهیه ی ته چین قارچ و مرغ

ته چین قارچ و مرغ

مواد لازم

• دو عدد سینه مرغ متوسط

• یک عدد پیاز

• 150 گرم قارچ

• 3/1 پیمانه زرشک

• یک پیمانه ماست

• 3 عدد زرده تخم‌مرغ

• 3 پیمانه برنج آبکش شده

• زعفران دم کرده

• روغن به میزان لازم

 

a25161023244102a

 

روش تهیه

1. مرغ را با پیاز، نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران بپزید و پس از پخت استخوان های آن را جدا و به قطعه های کوچک خرد کنید.

2. در یک تابه متوسط، قارچ را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.

3. در تابه کوچک دیگری نیز زرشک ر ا با کمی شکر تفت دهید.

4. مرغ خرد شده و زرشک را به تابه قارچ ها اضافه کنید و همه مواد را چند دقیقه با هم تفت دهید.

5. در یک کاسه بزرگ، ماست، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس برنج را اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

6. کف تابه روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ شود. نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مخلوط مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.

6. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 45 دقیقه پخته و طلایی شود.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی ته چین قارچ و مرغ
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *