طرز تهیه ی حلوای شیر مایع و شیرعسلی
شنبه , 21 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی حلوای شیر مایع و شیرعسلی

طرز تهیه ی حلوای شیر مایع و شیرعسلی

a030450251114102a

پخت : 60 دقیقه

مواد لازم حلوای شیرعسلی برای 6 نفر :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد
1 پیمانه
100 گرم / 360 کالری
کره یا روغن
1/2 پیمانه
100 گرم / 739 کالری
شکر
1 پیمانه
100 گرم / 400 کالری
شیر
2 پیمانه
100 گرم / 110 کالری
شیر عسلی
1/2 پیمانه
نامشخص
گلاب
1/4 پیمانه
نامشخص

طرز تهیه حلوای شیرعسلی :

*. در ظرفی شیر و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و شیر بجوشد کف شیر را برمیداریم بعد شیر عسلی را اضافه و تند هم میزنیم بعد از چند جوش زدن گلاب را میریزیم برای چند دقیقه روی حرارت بماند بعد در قابلمه را می گذاریم و شعله را خاموش میکنیم. (می توانید به مواد زعفران اضافه کنید).آرد را مثل همیشه الک کرده و داخل قابلمه تفت می دهیم.

*. بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد دوباره از حرارت بر داشته و الک میکنیم.دوباره روی حرارت برگردانده به آن روغن اضافه میکنیم و تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ بدهد.سپس مخلوط شیر به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و هیچ گلوله آرد باقی نماند روی حرارت کم آن قدر هم میزنیم تا شیر به خورد آرد رفته و از ظرف جدا شود. حلوای شما آماده کشیدن در ظرف و تزیین می باشد .

خواص عسل :

*. اثر ضد باکتریایی دارد و از زمانهای قدیم انسانها از خاصیت ضد میکروبی عسل سود جسته و آن را در درمان ناراحتی های پوستی از قبیل زخمها و سوختگی ها به کار برده اند و یکی از بهترین پانسمانها محسوب میشود.همچنین ، عسل را در درمان بیماری های دستگاه تنفسی و عفونت های ناحیه حلق به کار می برند و خاصیت ضدباکتریایی آن موجب اثربخشی عسل می شود و خاصیت ضد التهابی آن نیز مشاهده شده که به هیگروسکوپیک بودن آن نسبت داده شده است.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی حلوای شیر مایع و شیرعسلی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *