سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی حلوا محلی

طرز تهیه ی حلوا محلی

201562319582430a

پخت :60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه حلوا محلی برای 5 نفر :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد برنج
1 کیلو گرم
100 گرم / 366 کالری
شکر
800 گرم
100 گرم / 400 کالری
عرق هل
1/2 لیوان
نامشخص
گلاب
1 لیوان
نامشخص
زعفران
1 لیوان رقیق
100 گرم / 310 کالری
کره
200 گرم
100 گرم / 737 کالری
گردو
100 گرم
100 گرم / 688 کالری
دارچین
به میزان لازم
100 گرم / 261 کالری
زیره سبز
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری

طرز تهیه حلوا محلی :

*. ارد را الک میکنیم تقریبا 1ساعت با شعله کم سرخش میکنیم.

*. اما مرتبا باید هم بزنیم که نسوزد همینطور که ارد سرخ میکنید.

*. شکر، عرقیات و کمی اب که شکرداخلش اب شود  را روی شعله دیگر میزاریم.

*. تا اب شود فقط جوش بیاد نباید غلیظ شود چون حلوا  سفت میشود.

*. وقتی ارد سرخ شده کره یاروغن بهش اضافه میکنیم.

*. زیرشعله خاموش میکنیم مرتب هم میزنیم تا کره باحرارت ارد اب شود.

*. حالا وسط ارد را گود میکنیم شیره کم کم میریزیم.

*. مرتبا باید هم بزنیم البته این قسمت یک مقدار سخت است.

*. چون هم ارد گرمه هم شیره اما اگربگذارید سرد شود خوب نرم و لطیف نمیشود.

*. وقتی خوب ورز دادید داخل سینی پهنش میکنید روی آن گردو زیره دارچین میریزید.

بعداز 1 ساعت که داخل هوا ازاد گذاشتید برش میکنید.*.

خواص زیره :

*. اکثرمنابع معتبر علمی، زیره سیاه را برای درمان سوء هاضمه مفید می دانند. تحقیقات جدید نشان داده است که دو ماده شیمیایی موجود در اسانس زیره ( کارون و کارول )، کار عضلات صاف دستگاه گوارش را تسهیل می کنند . همچنین برعضلات صاف رحم اثرات مفیدی دارند. همچنین جویدن دانه های زیره بعد از غذا، هضم را بهبود می بخشد و بوی بد دهان را برطرف می کند.

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس