پخت :60 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه حلوا محلی برای 5 نفر :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد برنج
1 کیلو گرم
100 گرم / 366 کالری
شکر
800 گرم
100 گرم / 400 کالری
عرق هل
1/2 لیوان
نامشخص
گلاب
1 لیوان
نامشخص
زعفران
1 لیوان رقیق
100 گرم / 310 کالری
کره
200 گرم
100 گرم / 737 کالری
گردو
100 گرم
100 گرم / 688 کالری
دارچین
به میزان لازم
100 گرم / 261 کالری
زیره سبز
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه حلوا محلی :
*. ارد را الک میکنیم تقریبا 1ساعت با شعله کم سرخش میکنیم.
*. اما مرتبا باید هم بزنیم که نسوزد همینطور که ارد سرخ میکنید.
*. شکر، عرقیات و کمی اب که شکرداخلش اب شود را روی شعله دیگر میزاریم.
*. تا اب شود فقط جوش بیاد نباید غلیظ شود چون حلوا سفت میشود.
*. وقتی ارد سرخ شده کره یاروغن بهش اضافه میکنیم.
*. زیرشعله خاموش میکنیم مرتب هم میزنیم تا کره باحرارت ارد اب شود.
*. حالا وسط ارد را گود میکنیم شیره کم کم میریزیم.
*. مرتبا باید هم بزنیم البته این قسمت یک مقدار سخت است.
*. چون هم ارد گرمه هم شیره اما اگربگذارید سرد شود خوب نرم و لطیف نمیشود.
*. وقتی خوب ورز دادید داخل سینی پهنش میکنید روی آن گردو زیره دارچین میریزید.
بعداز 1 ساعت که داخل هوا ازاد گذاشتید برش میکنید.*.
خواص زیره :
*. اکثرمنابع معتبر علمی، زیره سیاه را برای درمان سوء هاضمه مفید می دانند. تحقیقات جدید نشان داده است که دو ماده شیمیایی موجود در اسانس زیره ( کارون و کارول )، کار عضلات صاف دستگاه گوارش را تسهیل می کنند . همچنین برعضلات صاف رحم اثرات مفیدی دارند. همچنین جویدن دانه های زیره بعد از غذا، هضم را بهبود می بخشد و بوی بد دهان را برطرف می کند.
منبع : آکا ایران