طرز تهیه ی حلوا محلی
پنجشنبه , 19 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی حلوا محلی

طرز تهیه ی حلوا محلی

201562319582430a

پخت :60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه حلوا محلی برای 5 نفر :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد برنج
1 کیلو گرم
100 گرم / 366 کالری
شکر
800 گرم
100 گرم / 400 کالری
عرق هل
1/2 لیوان
نامشخص
گلاب
1 لیوان
نامشخص
زعفران
1 لیوان رقیق
100 گرم / 310 کالری
کره
200 گرم
100 گرم / 737 کالری
گردو
100 گرم
100 گرم / 688 کالری
دارچین
به میزان لازم
100 گرم / 261 کالری
زیره سبز
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری

طرز تهیه حلوا محلی :

*. ارد را الک میکنیم تقریبا 1ساعت با شعله کم سرخش میکنیم.

*. اما مرتبا باید هم بزنیم که نسوزد همینطور که ارد سرخ میکنید.

*. شکر، عرقیات و کمی اب که شکرداخلش اب شود  را روی شعله دیگر میزاریم.

*. تا اب شود فقط جوش بیاد نباید غلیظ شود چون حلوا  سفت میشود.

*. وقتی ارد سرخ شده کره یاروغن بهش اضافه میکنیم.

*. زیرشعله خاموش میکنیم مرتب هم میزنیم تا کره باحرارت ارد اب شود.

*. حالا وسط ارد را گود میکنیم شیره کم کم میریزیم.

*. مرتبا باید هم بزنیم البته این قسمت یک مقدار سخت است.

*. چون هم ارد گرمه هم شیره اما اگربگذارید سرد شود خوب نرم و لطیف نمیشود.

*. وقتی خوب ورز دادید داخل سینی پهنش میکنید روی آن گردو زیره دارچین میریزید.

بعداز 1 ساعت که داخل هوا ازاد گذاشتید برش میکنید.*.

خواص زیره :

*. اکثرمنابع معتبر علمی، زیره سیاه را برای درمان سوء هاضمه مفید می دانند. تحقیقات جدید نشان داده است که دو ماده شیمیایی موجود در اسانس زیره ( کارون و کارول )، کار عضلات صاف دستگاه گوارش را تسهیل می کنند . همچنین برعضلات صاف رحم اثرات مفیدی دارند. همچنین جویدن دانه های زیره بعد از غذا، هضم را بهبود می بخشد و بوی بد دهان را برطرف می کند.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی حلوا محلی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *