مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
خامه فرم گرفته
یک پیمانه
100 گرم / 250 کالری
خامه ترش
4 قاشق غذاخوری
100 گرم / 205 کالری
روش تهیه خامه هم زده به سبک نانسی :
*. برای اینکه خامه را به صورت دستی هم بزنید، به یک کاسه بزرگ و یک هم زن دستی بالنی شکل بزرگ نیاز دارید. در کاسه باید به اندازه کافی جا برای هم زدن وجود داشته باشد. خامه را در کاسه بریزید و با هم زن مفتولی به مدت 3 تا 5 دقیقه هم بزنید.
*. تا غلیظ شود، پف کند و از حالت مایع خارج شود.برای هم زدن با دستگاه هم زن، هم زدن را با سرعت کم آغاز کنید و سپس سرعت آن را بیشتر کنید ولی از متوسط بالاتر نروید. پس از چند دقیقه هم زدن، خامه ترش را اضافه کنید و سپس به صورت دستی آنها را هم بزنید.
منبع : آکا ایران