جمعه , 14 دسامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی خامه هم زده به سبک نانسی

طرز تهیه ی خامه هم زده به سبک نانسی

a336432110364102a

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
خامه فرم گرفته
یک پیمانه
100 گرم / 250 کالری
خامه ترش
4 قاشق غذاخوری
100 گرم / 205 کالری

روش تهیه خامه هم زده به سبک نانسی :

*. برای اینکه خامه را به صورت دستی هم بزنید، به یک کاسه بزرگ و یک هم زن دستی بالنی شکل بزرگ نیاز دارید. در کاسه باید به اندازه کافی جا برای هم زدن وجود داشته باشد. خامه را در کاسه بریزید و با هم زن مفتولی به مدت 3 تا 5 دقیقه هم بزنید.

*. تا غلیظ شود، پف کند و از حالت مایع خارج شود.برای هم زدن با دستگاه هم زن، هم زدن را با سرعت کم آغاز کنید و سپس سرعت آن را بیشتر کنید ولی از متوسط بالاتر نروید. پس از چند دقیقه هم زدن، خامه ترش را اضافه کنید و سپس به صورت دستی آنها را هم بزنید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی خامه هم زده به سبک نانسی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *