سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی خمیر پای

طرز تهیه ی خمیر پای

365682_860-300x205

مواد لازم

• 1 ¼ پیمانه آرد کامل

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• 1/3 پیمانه روغن قنادی

• 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب سرد

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. با کمک مخلوط کن روغن تردکنندهٔ شیرینی (روغن قنادی که به آن شورتنینگ هم می گویند) را خرد کنید تا به اندازه نخود در بیاید. یک قاشق غذاخوری آب روی مخلوط بریزید و با چنگال هم بزنید. به قدری آب بریزید که خمیر شکل بگیرد. سپس آن را به شکل توپ گلوله کنید.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس