آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش بامیه و بادمجان

373967 857 300x190 - طرز تهیه ی خورش بامیه و بادمجان

مواد لازم

• گوشت 250 گرم

• بامیه 150 گرم

• بادمجان 4 تا 5 عدد قلمی

• گوجه فرنگی 2 عدد

• پیاز 1 عدد بزرگ

• سیر 2 حبه

• نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

• رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

• غوره در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1. پیاز را خرد کنید و تفت دهید. سیر را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی گوشت سرخ شد، رب گوجه را اضافه کنید و زردچوبه بزنید. کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود.

2. بادمجان ها رو پوست بگیرید، نمک بزنید و بشویید و سرخ کنید تا طلایی شوند.

3. گوجه ها را 4 قسمت کنید و به خورش اضافه کنید.

4. بامیه ها را پاک کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

5. بادمجان ها را هم اضافه کنید و نمک و ترشی خورش رو هم اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگه بپزید و بعد از روی حرارت بردارید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *