چهار شنبه , 26 سپتامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی خورش بامیه و بادمجان

طرز تهیه ی خورش بامیه و بادمجان

373967_857

مواد لازم

• گوشت 250 گرم

• بامیه 150 گرم

• بادمجان 4 تا 5 عدد قلمی

• گوجه فرنگی 2 عدد

• پیاز 1 عدد بزرگ

• سیر 2 حبه

• نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

• رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

• غوره در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1. پیاز را خرد کنید و تفت دهید. سیر را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی گوشت سرخ شد، رب گوجه را اضافه کنید و زردچوبه بزنید. کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود.

2. بادمجان ها رو پوست بگیرید، نمک بزنید و بشویید و سرخ کنید تا طلایی شوند.

3. گوجه ها را 4 قسمت کنید و به خورش اضافه کنید.

4. بامیه ها را پاک کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

5. بادمجان ها را هم اضافه کنید و نمک و ترشی خورش رو هم اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگه بپزید و بعد از روی حرارت بردارید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی خورش بامیه و بادمجان
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *