مواد لازم
• گوشت 250 گرم
• بامیه 150 گرم
• بادمجان 4 تا 5 عدد قلمی
• گوجه فرنگی 2 عدد
• پیاز 1 عدد بزرگ
• سیر 2 حبه
• نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
• رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
• غوره در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. پیاز را خرد کنید و تفت دهید. سیر را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی گوشت سرخ شد، رب گوجه را اضافه کنید و زردچوبه بزنید. کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود.
2. بادمجان ها رو پوست بگیرید، نمک بزنید و بشویید و سرخ کنید تا طلایی شوند.
3. گوجه ها را 4 قسمت کنید و به خورش اضافه کنید.
4. بامیه ها را پاک کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.
5. بادمجان ها را هم اضافه کنید و نمک و ترشی خورش رو هم اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگه بپزید و بعد از روی حرارت بردارید.
منبع : برترین ها