پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی خورش بامیه

طرز تهیه ی خورش بامیه

373969_473

مواد لازم

• گوشت گوسفندی نیم کیلوگرم

• بامیه نیم کیلو

• پیاز 2 عدد

• تمر هندی نصف بسته

• نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه

1. گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید. کمی زردچوبه و ادویه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت با حرارت کم پخته شود.

2. جداگانه کمی روغن در تابه بریزید و رب را تفت دهید.

3. بامیه ها را که قبلا بلانچ کرده اید را به رب اضافه کنید و تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید.

4. شیره تمر هندی را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی خورش بامیه
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *