سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی خورش بامیه

طرز تهیه ی خورش بامیه

373969_473

مواد لازم

• گوشت گوسفندی نیم کیلوگرم

• بامیه نیم کیلو

• پیاز 2 عدد

• تمر هندی نصف بسته

• نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه

1. گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید. کمی زردچوبه و ادویه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت با حرارت کم پخته شود.

2. جداگانه کمی روغن در تابه بریزید و رب را تفت دهید.

3. بامیه ها را که قبلا بلانچ کرده اید را به رب اضافه کنید و تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید.

4. شیره تمر هندی را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس