مواد لازم
• گوشت گوسفندی نیم کیلوگرم
• بامیه نیم کیلو
• پیاز 2 عدد
• تمر هندی نصف بسته
• نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
1. گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید. کمی زردچوبه و ادویه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت با حرارت کم پخته شود.
2. جداگانه کمی روغن در تابه بریزید و رب را تفت دهید.
3. بامیه ها را که قبلا بلانچ کرده اید را به رب اضافه کنید و تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید.
4. شیره تمر هندی را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
منبع : برترین ها