چی لازم دارم؟
پودر بادام: 8 قاشق غذاخوری
ماست خامهای: نیم کیلو
پودر قند: 6 قاشق غذاخوری
شیر: 6 قاشق غذاخوری
میوه فصل: 200 گرم
دارچین: کمی
لیمو ترش ریز: یک عدد
پودر قند: 20 گرم
چطور بپزم؟
پودر بادام را در تابهای بدون روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد و وقتی که خنک شد بادام را با ماست، پودر قند، شیر و دارچین مخلوط کنید. میوه فصل، آبلیمو و 20 گرم پودر قند باقیمانده را با هم میکس کنید تا پوره شوند. حالا در ظرف دلخواهتان این دو مخلوط را طبقهطبقه بریزید و با برشهایی از میوه آن را تزئین کنید.
فوت کوزهگری
دسرتان را با میوه ریز و قرمزرنگ تزئین کنید. تفاوت رنگ میوه با دسر میتواند میز شما را زیباتر کند.
بریانی مرغ با ماست
چی لازم دارم؟
- مرغ بدون پوست: 8 تکه
- ماست: یک لیوان
- پودر سیر با زنجبیل نرم شده: یک قاشق غذاخوری
- لیموی تازه: یک عدد
- فلفل سیاه، زیره، زردچوبه: کمی
- فلفل سبز: یک عدد
- گشنیز: نصف دسته
- نعناع: کمی
- پیاز سرخ شده: به مقدار زیاد
چطور بپزم؟
مرغ را با ادویههای نرم شده و نمک مخلوط کنید و بعد ماست را با آبلیمو، فلفل سبز تند، پودر سیر و زنجبیل به مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید. بعد مواد را یک ساعت روی اجاق بگذارید تا مرغ بپزد و آبش کم شود. پیاز را روی آن بریزید و بعد گشنیز و نعناع خرد شده را اضافه کنید. برنج آبکشی که برای مخلوط شدن با مرغ آماده کردهایدرا روی موا د بریزید تا سطح مواد را بپوشاند و روغن پیاز را رویش بدهید. 45 دقیقه صبر کنید تا غذایتان آماده شود.
فوت کوزهگری
این غذا را با پودر هل معطر کنید تا طعمش نسبت به مرغهایی که دیگران میپزند، متفاوت باشد.
منبع : برترین ها