پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی دسر گیلاس

طرز تهیه ی دسر گیلاس

201562320522620a

مواد لازم دسر گیلاس :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پودر ژلاتین
دو و نیم قاشق مرباخوری
100 گرم / 338 کالری
شکر
2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 400 کالری
آب کمپوت گیلاس
3 قاشق مرباخوری
نامشخص
خامه ساده
نصف لیوان
100 گرم / 250 کالری
گیلاس
چند عدد
100 گرم / 60 کالری
پودر گیلاس
یک لیوان
نامشخص

طرز تهیه دسر گیلاس :

*. گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.

*. سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته.

*. تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید.

*. در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود.

*. بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده.

*. را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.

برای تهیه کرم مربوطه :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شیر
2 پیمانه
100 گرم / 110 کالری
شکر
نصف پیمانه
100 گرم / 400 کالری
زرده تخم مرغ
2عدد
100 گرم / 339 کالری
نشاسته
یک و نیم قاشق غذاخور
نامشخص
وانیل
کمی
100 گرم / 330 کالری

طرز تهیه کرم :

*. شیر سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.

*. بعد روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود.

*. تقریباً مثل فرنی ، سپس از روی حرارت بر دارید.

*. کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید.

خواص گیلاس :

*. معده را ضد عفونى مى نماید. و تخمیر معده را از بین مى برد و از این رو یبوست را معالجه مى کند و اسهال مخصوصا اسهال خونى را شفا مى بخشد، و بسیار سهل الهضم است . براى مبتلایان به مرض چاقى یک غذاى ایده آل است و مبتلایان و کسانى که مى خواهند لاغر شوند مى توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند. زیرا خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر مى کند و جلوى اشتها را مى گیرد.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی دسر گیلاس
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *