سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی دسر گیلاس

طرز تهیه ی دسر گیلاس

201562320522620a

مواد لازم دسر گیلاس :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پودر ژلاتین
دو و نیم قاشق مرباخوری
100 گرم / 338 کالری
شکر
2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 400 کالری
آب کمپوت گیلاس
3 قاشق مرباخوری
نامشخص
خامه ساده
نصف لیوان
100 گرم / 250 کالری
گیلاس
چند عدد
100 گرم / 60 کالری
پودر گیلاس
یک لیوان
نامشخص

طرز تهیه دسر گیلاس :

*. گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.

*. سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته.

*. تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید.

*. در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود.

*. بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده.

*. را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.

برای تهیه کرم مربوطه :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شیر
2 پیمانه
100 گرم / 110 کالری
شکر
نصف پیمانه
100 گرم / 400 کالری
زرده تخم مرغ
2عدد
100 گرم / 339 کالری
نشاسته
یک و نیم قاشق غذاخور
نامشخص
وانیل
کمی
100 گرم / 330 کالری

طرز تهیه کرم :

*. شیر سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.

*. بعد روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود.

*. تقریباً مثل فرنی ، سپس از روی حرارت بر دارید.

*. کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید.

خواص گیلاس :

*. معده را ضد عفونى مى نماید. و تخمیر معده را از بین مى برد و از این رو یبوست را معالجه مى کند و اسهال مخصوصا اسهال خونى را شفا مى بخشد، و بسیار سهل الهضم است . براى مبتلایان به مرض چاقى یک غذاى ایده آل است و مبتلایان و کسانى که مى خواهند لاغر شوند مى توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند. زیرا خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر مى کند و جلوى اشتها را مى گیرد.

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس