سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی دلمه قارچ

طرز تهیه ی دلمه قارچ

401846_182

مواد لازم

• گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم

• قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد

• جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

• پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

• رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

• پنیر پیتزا

• نمک و زردچوبه

طرز تهیه انواع غذا با قارچ

طرز تهیه

1. گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.

2. وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس