سه شنبه , 17 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی دلمه قارچ

طرز تهیه ی دلمه قارچ

401846_182

مواد لازم

• گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم

• قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد

• جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

• پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

• رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

• پنیر پیتزا

• نمک و زردچوبه

طرز تهیه انواع غذا با قارچ

طرز تهیه

1. گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.

2. وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی دلمه قارچ
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *