دوشنبه , 17 دسامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی دلمه کلم

طرز تهیه ی دلمه کلم

377374_436-300x213

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
سبزی دلمه:
200 گرم
کلم برگ بنفش: دو عدد
برنج: 200 گرم
لپه در صورت دلخواه: 100 گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه از هر کدام: یک قاشق چای‌خوری
آب: 125 میلی‌لیتر
سرکه: 60 میلی‌لیتر
شکر: 50 گرم

روش تهيه:

1. ابتدا مغز کلم‌ها را با کارد می‌بربم و آنها را داخل قابلمه‌ای بزرگ از آب جوش قرار می‌دهیم تا برگ‌های کلم نیم‌پز و کاملا نرم شوند.

2. پیاز را نگینی کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شود، گوشت و ادویه‌ها را به پیاز اضافه می‌کنیم و تا جایی که گوشت و پیاز کاملا سرخ شوند ادامه می‌دهیم. در این مرحله برنج آبکش شده و سبزی و گوشت را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. یک قالب ساوارین یا میان تهی انتخاب می‌کنیم. با دو تا سه لایه از برگ‌های کلم کف و جداره‌های قالب را پوشش می‌دهیم و با مواد دلمه میان آنها را پر می‌کنیم. مواد دلمه را خوب فشرده کرده و با برگ کلم روی آنها را می‌پوشانیم.

3. آب، سرکه و شکر را با هم مخلوط کرده و روی مواد می‌ریزیم و روی قالب را فویل می‌کشیم و به مدت سه ساعت در یخچال می‌گذاریم. پس از این مدت قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. دلمه را داخل ظرف برگردانده و تزئین می‌کنیم.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی دلمه کلم
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 7 =