آخرین خبرها

طرز تهیه ی دمی شیرازی

 

a078571517254102a - طرز تهیه ی دمی شیرازی

 

مواد لازم

برنج= 4 پیمانه
گوشت بی استخوان=250 گرم
عدس=1 پیمانه
کلم پیچ=250 گرم
سبزی(تره،جعفری،گشنیز،کمی شنبلیله)=250 گرم
روغن مایع= به مقدار لازم
پیاز= 1 عدد
نمک و زرد چوبه= به مقدار لازم
کره یا روغن حیوانی= 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
برنج را پس از شستن خیس کنید .گوشت را قیمه ای درشت خرد کرده و همراه پیاز سرخ کنید. سپس زرد چوبه زده و با مقداری آب بگذارید بپزد.عدس را جداگانه بپزید تا آب آن بخوردش برود و با گوشت پخته شده مخلوط کنید.کلم خرد شده و سبزی خرد شده را جداگانه تفت داده و به گوشت وعدس اضافه کنید.برنج را نیز به گوشت و بقیه ی مواد افزوده و اگر گوشت پخته به اندازه ی کافی آب نداشت مقداری آب به آن افزوده وروی حرارت می گذاریم وقتی آب آن تبخیر شد کره را افزوده وهم زده و اجازه دهید دمی، دم بکشد.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *