آخرین خبرها

طرز تهیه ی راویولی گوشت با سس ماست و نعنا

راویولی گوشت با سس ماست و نعنا

تعداد : 8 نفر

زمان تهیه : 40 دقیقه

زمان پخت : 20 دقیقه

خوراک : شرقی

a18614212774102a 300x207 - طرز تهیه ی راویولی گوشت با سس ماست و نعنا

مواد لازم راویولی گوشت با سس ماست و نعنا :

خمیر تازه پاستا :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
روغن گیاهی
نصف قاشق غذاخوری
100 گرم / 739 کالری
گوشت چرخ کرده
200 گرم
100 گرم / 320 کالری
پیاز خرد شده
یک عدد
100 گرم / 5 کالری
فلفل چیلی خرد شده
یک عدد
100 گرم / 22 کالری
پودر آویشن
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 276 کالری
آب
¼ پیمانه
100 گرم / 0 کالری
عصاره مرغ
یک عدد
نامشخص
پنیر ریکوتا
نصف پیمانه
100 گرم / 144 کالری

برای سس ماست:

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
سیر رنده شده
5 حبه
100 گرم / 120 کالری
آب داغ
¼ پیمانه
100 گرم / 0 کالری
عصاره مرغ
یک عدد
نامشخص
فلفل قرمز خرد شده
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 22 کالری
ماست
دو پیمانه
100 گرم / 55 کالری
آرد ذرت حل شده در آب سرد
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 370 کالری
نعنای تازه خرد شده
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 43 کالری

روش تهیه راویولی گوشت با سس ماست و نعنا :

*. برای تهیه خمیر پاستا، آرد و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. تخم مرغ ها و روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیف شود و حالت کشسانی پیدا کند.خمیر را در کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

*. برای تهیه مواد میانی راویولی، روغن سبزیجات را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند.فلفل چیلی شیرین، آویشن، آب داغ و عصاره مرغ را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا آب آنکشیده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. پنیرریکوتا را بیفزایید و هم بزنید.

*. برای تهیه سس ماست: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و سیر را به مدت یک دقیقه در آن تفت دهید. آب داغ، عصاره مرغ و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید.ماست و مخلوط نشاسته ذرت را بیفزاید و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود. حرارت را کم کنید و آن را گرم نگه دارید.

*. برای درست کردن راویولی، خمیر پاستا را با دو بخش تقسیم کنید. آنها را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید تا حدود دو میلی متر ضخامت داشته باشند. سپس آنها را به مربع های 5×5 سانتی متری برش دهید.نصف قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیرها قرار دهید. لبه های آن را با تخم مرغ هم زده مرطوب کنید. یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید و با چنگال لبه های آن را فشار دهید تا به هم بچسبند. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.

*. 8 پیمانه آب را درون قابلمه بریزید. پس از جوشیدن،  راویولی ها را درون آن بریزید و تا زمانی که روی آب شناور شوند، آنها را حرارت دهید. سپس از آب بکشید و در سسی که تهیه کرده اید، قرار دهید. هنگامی که همه راویولی ها پخته شدند، آنها را با برگ های تازه نعنا تزئین و سرو کنید.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *