مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
کره
1/3 پیمانه
100 گرم / 737 کالری
شکر قهوه ای
یک پیمانه
100 گرم / 362 کالری
شکر سفید
1/3 پیمانه
100 گرم / 394 کالری
خامه چرب
2/3 پیمانه
100 گرم / 259 کالری
سرکه بالزامیک
2 تا سه قاشق غذاخوری
100 گرم / 22 کالری
نمک دریایی
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
روش تهیه سس بالزامیک و آب نبات باتراسکاچ :
*. کره، شکر و خامه را درون قابلمه بریزید و آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکرها حل شوند. سپس حرارت را زیادتر کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.سرکه را اضافه کنید و هم بزنید. این مایع پس از سرد شدن غلیظ تر خواهد شد.آن را روی بستنی بریزید و روی آن نمک دریایی بپاشید.
منبع : آکا ایران