مواد لازم سوپ مرغــرغ :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
ران مرغ
یک عدد
100 گرم / 200 کالری
برنج
2 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 360 کالری
هویج
یک عدد متوسط
100 گرم / 30 کالری
سیب زمینی
یک عدد کوچک
100 گرم / 75 کالری
جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 25 کالری
نمک
کمی
100 گرم / 0 کالری
روش تهیه سوپ مرغــرغ :
*. ران مرغ را پاک کنید و چربی های آن را بگیرید. هویج و سیب زمینی را هم کاملا پوست بکنید و قسمت های سبز سیب زمینی را کاملا جدا کنید. مرغ و برنج و هویج را با کمی آب و مقدار کمی نمک در قابلمه بریزید و صبر کنید تا نیم پز شود. سیب زمینی را قطعه قطعه کنید و به همراه جعفری به سوپ اضافه کنید.
*. وقتی مواد کاملا پخته شد، استخوان های مرغ را بیرون بیاورید و سوپ را در غذاساز بریزید یا با گوشت کوب بکوبید تا صاف و یک دست شود. غلظت سوپ باید به اندازه ماست غلیظ باشد. چند قطره لیموترش در صورت نیاز سوپ را خوشمزه تر می کند.
خواص هویج :
*. هویج انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – غنی بتاکاروتن می باشد. بتا کاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است. هرچه بتا کاروتن زیاد تر باشد، هویج نارنجی تر می شود.بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A است، یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می شود.ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها و تولید مثل حائز اهمیت است.بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان است و بیماری های ناشی از پیری را کاهش می دهد.
منبع : آکا ایران