سوسيس قارچ و ترهفرنگي
چي لازم دارم؟
گوشت مرغ چرخ شده (فيله): 400 گرم
قارچ ريز شده: یک پيمانه
ترهفرنگي متوسط قسمت سفيد: یک عدد
هويج ريز آبپز شده: یک عدد متوسط
سير: یک حبه، رنده شده
تخممرغ: یک عدد
پودر تخم گشنيز: یکدوم قاشق چايخوري
شيرخشك: 2 قاشق غذاخوري
فلفل سياه: یکدوم قاشق چايخوري
نمك: یکدوم قاشق غذاخوري
روغن: 3 قاشق غذاخوري
وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتیمتر
قيف يكبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟
1- ابتدا ترهفرنگيها را خوب شسته، حلقهحلقه كرده و آبپز ميكنيم.
2-ترهفرنگي آبپز را با هويج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ ميكنيم.
3- بقيه مواد باقيمانده را با گوشت مخلوط كرده و خوب ورز ميدهيم.
4- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسيسها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده و سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: براي خوشمزه شدن اين سوسيس ميتوانيد دو قطره دود به مواد اضافه كنيم يا روي آن پنير پيتزا ريخته درون فر گذاشته و گريل كنيد.
از کجا تهیه کنیم:
وكيوم سوسيس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان
قطره دود خوراكي: بازارچه بهجتآباد
منبع : برترین ها