سه شنبه , 17 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

طرز تهیه ی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

401845_629

مواد لازم برای (4- 3 نفر)

• قارچ یک پیمانه

• بروکلی2 پیمانه

• آب مرغ 2- 1.5 پیمانه

• خامه نصف پیمانه

• کره یک قاشق غذاخوری

• روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری

• نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه انواع غذا با قارچ

طرز تهیه

1. کره را درون یک تابه ذوب کنید.

2. قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

3. همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

4. کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

5. محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

6. پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

7. سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *