پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی سوگی

طرز تهیه ی سوگی

a047483191114102a

آماده سازی : 90 دقیقه

پخت : 20 دقیقه

مناسب برای : جشن تولد

مواد لازم جهت تهیه سوگی برای 6 نفر :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
تخم مرغ
5 عدد
100 گرم / 147 کالری
آرد
1 و 1/4 پیمانه
100 گرم / 360 کالری
شیر
1 پیمانه
100 گرم / 110 کالری
خامه
1 قاشق غذا خوری
100 گرم / 350 کالری
روغن مایع
2 قاشق غذا خوری
100 گرم / 900 کالری
زعفران حل شده
1 قاشق چای خوری
100 گرم / 310 کالری

مواد سس گوشتی سوگی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پنیر پیتزا
300 گرم
100 گرم / 330 کالری
جعفری خرد شده
5 قاشق غذا خوری
100 گرم / 25 کالری
زرشک
2 قاشق غذا خوری
100 گرم / 50 کالری
آویشن
به مقدار لازم
100 گرم / 95 کالری

*. در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم.

*. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود.

*. چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود.

*. این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.

طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد ) :

*. تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

*. سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.در فر طبقه دوم با درجه 180 و به مدت 20 دقیقه میپزیم.

خواص زرشک :

*. انواع عفونت هائی که زرشک می تواند در درمان آن ها موثر واقع شود عبارت است از عفونت گلو، مجاری ادراری مجاری معده ای روده ای، ریه ها، عفونتهای مخمری و اسهال است باید توجه کرد که پاره ای از عفونت ها در صورت مصرف نکردن آنتی بیوتیک ممکن است خطرناک باشد.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی سوگی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *