سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی عدس پلو با گوشت

طرز تهیه ی عدس پلو با گوشت

17312319226191001236923639250791272331838

مواد لازم

برای 4 نفر:
برنج: 3 پیمانه
عدس: 1/5 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 800 گرم
پیاز بزرگ: 2 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
کشمش پلویی: 1 پیمانه
پسته و خلال بادام: هر کدام 1/2 پیمانه
زردچوبه: 1 قاشق غذا خوری
چاشنی لیمو فلفل: به میزان دلخواه
ادویه مخلوط: به میزان دلخواه
ادویه دارچین: به میزان دلخواه
کره: 100 گرم
زعفران، روغن و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک می پزیم، سپس آنها را در یک آبکش ریخته و کنار می گذاریم. (توجه داشته باشید که عدس ها نبید له شوند).
پیاز ها را رنده کرده به گوشت چرخ کرده اضافه و با تخم مرغ و چاشنی لیمو فلفل و زردچوبه به خوبی مخلوط کرده و ورز می دهیم تا مواد کمی به صورت چسبناک در آید.
سپس مواد را به صورت کوفته های خیلی کوچک در می آوریم (کوفته قلقلی) و کوفته ها را در ماهیتابه با کمی روغن داغ سرخ می نماییم.
در زمانی که کوفته ها در حال آماده شدن است در یک قابلمه بزرگ آب و مقداری نمک ریخته و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا برنج ها نرم شوند سپس در آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن می ریزیم.
کشمش ها را نیز شسته با کره تفت می دهیم. حال مواد آماده دم کردن است.
در یک قابلمه ی بزرگ کمی آب و روغن و دو کفگیر برنج، یک کفگیر عدس و مقداری کوفته ریزه و کمی کشمش به اضافه ی ادویه ی مخلوط (پلویی) و دارچین و یک قاشق غذا خوری زعفران آبکرده می ریزیم و به همین ترتیب مواد را روی هم می ریزیم.
در انتها درب قابلمه را گذاشته و روی شعله با حرارت زیاد قرار می دهیم. پس از 5 الی 7 دقیقه درب قابلمه را برداشته دم کنی را می گذاریم و شعله ی گاز را کم کرده و به مدت 1 ساعت غذا را دم می کنیم. برای تزئین غذا می توانید در هنگام سرو، روی آن را با خلال پسته و بادام به شکل دلخواه تزئین نمایید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی عدس پلو با گوشت
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانونت های ویولننت های سنتورنت های گیتار

همچنین ببینید

en56951 310x165 - مراسم عید فطر در قشم

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *