پنجشنبه , 27 جولای 2017
آخرین محصولات
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی قاطی پلوی کنگر با عدس و هویج

طرز تهیه ی قاطی پلوی کنگر با عدس و هویج

 

92fz6iqn7bsqtctdrpt

مواد لازم برای 3 تا 4نفر

2 /1 پیمانه عدس
2 پیمانه برنج
2 عدد هویج
100 گرم کنگر
2 ق س رب گوجه فرنگی
1  عدد پیاز درشت
3 ق س روغن یا کره
300 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز متوسط( برای گوشت چرخ کرده )
نمک، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه:

1.  پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و زعفران و زردچوبه به گوشت چرخ کرده  اضافه کنید و خوب چنگ بزنید . حالا گوشت را  به صورت کوفته های ریز درآورید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید .

2. عدس را هم پاک کنید و بعد از شستن همراه با  مقداری آب  در قابلمه ای مناسب  بپزید. برنج را هم خیس کنید .

3. هویج ها را  بشویید و پوست آن را بکنید و با چاقوی تیز  به صورت نگینی خرد کنید.

4. کنگرها را  پاک کنید و بعد از شستن ،  به صورت نگینی خرد کنید.

5. در این فاصله  پیاز را  پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید .در تابه ای مناسب روغن بریزید و پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . حین سرخ کردن ، مقداری زردچوبه، نمک و ادویه را  هم اضافه کرده و سرخ کنید.

6. سپس هویج و کنگر را به پیازا اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه را  هم بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند.

7.  اکنون در قابلمه ای مناسب برنج خیس خورده، عدس و مواد تفت داده شده را مخلوط کنیدو آن را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم آب و کره یا روغن  هم به مواد اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.

8.حالا دمی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با گوشت قلقلی سرو کنید.

منبع : پرشین وی

طرز تهیه ی قاطی پلوی کنگر با عدس و هویج
به این مطلب امتیاز دهید

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*