مواد لازم (14 تا 16 عدد)
گوشت چرخ كرده: 300 گرم
پياز ريز رنده شده: يك عدد
سير رنده شده: سه تا چهار حبه
فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده: چهار قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: دو قاشق سوپخوري
نمك: يك قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز: 1/4 قاشق چايخوري
آرد سوخاري: دو تا سه قاشق سوپخوري
تخم مرغ: يك عدد
روغن مايع: 1/4 پيمانه
مواد لازم براي سس عسل و چيلي
روغن مايع: دو قاشق سوپخوري
زنجبيل رنده شده: دو قاشق چايخوري
سير رنده شده: يك حبه
فلفل چيلي ريز خرد شده: سه عدد
رب گوجه فرنگي: يك قاشق سوپخوري
عسل: 1/4 پيمانه
آبليمو: دو قاشق سوپخوري
آب:1/4 پيمانه
طرز تهیه
اردورهای گرم برای روزهای سرد
گوشت چرخكرده را به همراه پياز، سير، فلفل دلمهاي، رب گوجهفرنگي، نمك و فلفل قرمز مخلوط كرده و ورز ميدهيم، سپس آن را به مدت يك ساعت در يخچال ميگذاريم. از مواد گلولههايي به وزن 18 تا 20 گرم برداشته و گرد ميكنيم. در ظرفي تخممرغ را كمي هم زده و از صافي رد ميكنيم. گلولهها را در تخممرغ زده، سپس در آرد سوخاري غلتانده و دوباره به مدت يك ساعت در يخچال ميگذاريم. ظرف مسطحي را چرب كرده، كراكتها را در آن چيده و روي آنها را به وسيله قلممو يا اسپري روغن مايع ميزنيم.
ظرف را بدون درپوش روي سهپايه بلند مايكروويو قرار ميدهيم و از تركيب گريل با مايكرو 40 درصد به مدت 12 تا 15 دقيقه استفاده ميكنيم تا کراکتها پخته و برشته شوند. مابين كار يك بار آنها را برميگردانيم و در انتها در صورت دلخواه از سيستم گريل براي برشتگي بيشتر استفاده ميكنيم، سپس كراكتها را با سس عسل و چيلي سرو ميكنيم.
طرز تهيه سس عسل و چيلي
زنجبيل را به همراه سير و فلفل چيلي با روغن مايع مخلوط كرده و با مايكرو 100 درصد، به مدت يك الي دو دقيقه بدون درپوش تفت ميدهيم. رب گوجهفرنگي را اضافه كرده و يك دقيقه ديگر تفت ميدهيم. عسل را همراه آب و آبليمو اضافه كرده و با قدرت 60 درصد 5 الي 10 دقيقه زمان ميدهيم تا بجوشد، كمي غليظ شود و به حالت سس كچاپ درآيد، بعد از صافي رد كرده و سرو ميكنيم.
منبع : برترین ها