آخرین خبرها

طرز تهیه ی كراكت گوشـت در مایکروویو

387887 904 200x3001 200x300 - طرز تهیه ی كراكت گوشـت در مایکروویو

مواد لازم (14 تا 16 عدد)

گوشت چرخ كرده: 300 گرم

پياز ريز رنده شده: يك عدد

سير رنده شده: سه تا چهار حبه

فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده: چهار قاشق سوپخوري

رب گوجه فرنگي: دو قاشق سوپخوري

نمك: يك قاشق چايخوري

پودر فلفل قرمز: 1/4 قاشق چايخوري

آرد سوخاري: دو تا سه قاشق سوپخوري

تخم مرغ: يك عدد

روغن مايع: 1/4 پيمانه

مواد لازم براي سس عسل و چيلي

روغن مايع: دو قاشق سوپخوري

زنجبيل رنده شده: دو قاشق چايخوري

سير رنده شده: يك حبه

فلفل چيلي ريز خرد شده: سه عدد

رب گوجه فرنگي: يك قاشق سوپخوري

عسل: 1/4 پيمانه

آبليمو: دو قاشق سوپخوري

آب:1/4 پيمانه

طرز تهیه

اردورهای گرم برای روزهای سرد

گوشت چرخ‌كرده را به همراه پياز، سير، فلفل دلمه‌اي، رب گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل قرمز مخلوط كرده و ورز مي‌دهيم، سپس آن را به مدت يك ساعت در يخچال مي‌گذاريم. از مواد گلوله‌هايي به وزن 18 تا 20 گرم برداشته و گرد مي‌كنيم. در ظرفي تخم‌مرغ را كمي هم زده و از صافي رد مي‌كنيم. گلوله‌‌ها را در تخم‌مرغ زده، سپس در آرد سوخاري غلتانده و دوباره به مدت يك ساعت در يخچال مي‌گذاريم. ظرف مسطحي را چرب كرده، كراكت‌ها را در آن چيده و روي آنها را به وسيله قلم‌مو يا اسپري روغن مايع مي‌زنيم.

ظرف را بدون درپوش روي سه‌پايه بلند مايكروويو قرار مي‌دهيم و از تركيب گريل با مايكرو 40 درصد به مدت 12 تا 15 دقيقه استفاده مي‌كنيم تا کراکت‌ها پخته و برشته شوند. مابين كار يك بار آنها را برمي‌گردانيم و در انتها در صورت دلخواه از سيستم گريل براي برشتگي بيشتر استفاده مي‌كنيم، سپس كراكت‌ها را با سس عسل و چيلي سرو مي‌كنيم.

طرز تهيه سس عسل و چيلي

زنجبيل را به همراه سير و فلفل چيلي با روغن مايع مخلوط كرده و با مايكرو 100 درصد، به مدت يك الي دو دقيقه بدون درپوش تفت مي‌دهيم. رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و يك دقيقه ديگر تفت مي‌دهيم. عسل را همراه آب و آبليمو اضافه كرده و با قدرت 60 درصد 5 الي 10 دقيقه زمان مي‌دهيم تا بجوشد، كمي غليظ شود و به حالت سس كچاپ درآيد، بعد از صافي رد كرده و سرو مي‌كنيم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *