• تعداد: 12 نفر
• زمان آماده سازی: یک ساعت
• زمان پخت: 40 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 12 ورقه لازانیا
• 450 گرم قارچ خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 12 ورقه ژامبون
• 1.5 پیمانه پیاز خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پودر برگ مریم گلی
• 425 گرم کدو حلوایی
• ¾ پیمانه شیر پرچرب
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری سرکه سیب
• 3/4 قاشق چایخوری نمک
• 425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• 450 گرم پنیر موزارلا ورقه ای
طرز تهیه
1. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ قارچ و نمک را در روغن زیتون داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و آب قارچ کشیده شود. آنها را در بشقاب خالی کنید. ژامبون ها را در تابه سزخ کنید تا برشته شوند. آنها را در بشقاب خالی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک شود. مریم گلی را اضافه کنید. 30 ثانیه بپزید. کدو حلوایی، شیر، فلفل، سرکه سیب و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید.
2. کف یک ظرف بیضی شکل را روغن بزنید و یک لایه لازانیا بچینید. یکسوم مواد را روی آن بریزید و دوباره لازانیا بگذارید. یکسوم قارچ، بیکن و موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت 40 تا 45 دقیقه در 400 درجه فارنهایت بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود.
منبع : برترین ها