آخرین خبرها

طرز تهیه ی لازانیا کدو حلوایی

• تعداد: 12 نفر

• زمان آماده سازی: یک ساعت

• زمان پخت: 40 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت

365678 395 300x2501 300x250 - طرز تهیه ی لازانیا کدو حلوایی

مواد لازم

• 12 ورقه لازانیا

• 450 گرم قارچ خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 12 ورقه ژامبون

• 1.5 پیمانه پیاز خرد شده

• 2 قاشق غذاخوری پودر برگ مریم گلی

• 425 گرم کدو حلوایی

• ¾ پیمانه شیر پرچرب

• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک قاشق چایخوری سرکه سیب

• 3/4 قاشق چایخوری نمک

• 425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)

• 450 گرم پنیر موزارلا ورقه ای

طرز تهیه

1. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ قارچ و نمک را در روغن زیتون داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و آب قارچ کشیده شود. آنها را در بشقاب خالی کنید. ژامبون ها را در تابه سزخ کنید تا برشته شوند. آنها را در بشقاب خالی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک شود. مریم گلی را اضافه کنید. 30 ثانیه بپزید. کدو حلوایی، شیر، فلفل، سرکه سیب و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید.

2. کف یک ظرف بیضی شکل را روغن بزنید و یک لایه لازانیا بچینید. یک‌سوم مواد را روی آن بریزید و دوباره لازانیا بگذارید. یک‌سوم قارچ، بیکن و موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت 40 تا 45 دقیقه در 400 درجه فارنهایت بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *