چهار شنبه , 26 سپتامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی لقمه اسفناج

طرز تهیه ی لقمه اسفناج

402056_431

مواد لازم:

ماست: یک پیمانه
روغن مایع: یک پیمانه
آرد ذرت: یک پیمانه
سرکه : یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ : یک عدد
بیکینگ‌پودر : 1/4 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم

مواد لازم میانی:

اسفناج : 500 گرم
پیاز : یک عدد
پنیر سفید : 50 گرم
کره : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

لقمه اسفناج

دستور پخت

در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.

اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. ( بهتراست اسفناج‌ها را قبلا پخته باشید؛ به طوری که آب آن کامل گرفته شده باشد).

در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید. آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دست شود و به دست نچسبد اضافه کنید.

خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.

روی آن ها زرده تخم‌مرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای 200درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

بنا به سلیقه و طبع خودتان می‌توانید قارچ، سوسیس، ژامبون و … به مواد داخل لقمه اضافه کنید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی لقمه اسفناج
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *