سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی ماش پلو

طرز تهیه ی ماش پلو

مواد لازم (دو نفر)

•    نصف پیمانه ماش

•    یک پیمانه برنج

•    200 الی 250 گرم گوشت چرخ کرده

•    2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

•    2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی

•    2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

•    نمک

•    1 عدد پیاز

•    2 پیمانه آب

a06930530374102a

روش تهیه

1.    ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

2.    برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید. پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت بگذارید. یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد، روی  شعله پخش کن بگذارید و حرارت را کم کنید تا دم بکشد.

3.    در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و کته کنید.

4.    گوشت چرخ‌‍کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و یک عدد سیر رنده شده تفت دهید. سپس، نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید.

5.    مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج بکشید یا روی برنج تزئین کنید.

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس