جمعه , 19 اکتبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی ماش پلو

طرز تهیه ی ماش پلو

مواد لازم (دو نفر)

•    نصف پیمانه ماش

•    یک پیمانه برنج

•    200 الی 250 گرم گوشت چرخ کرده

•    2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

•    2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی

•    2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

•    نمک

•    1 عدد پیاز

•    2 پیمانه آب

a06930530374102a

روش تهیه

1.    ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

2.    برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید. پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت بگذارید. یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد، روی  شعله پخش کن بگذارید و حرارت را کم کنید تا دم بکشد.

3.    در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و کته کنید.

4.    گوشت چرخ‌‍کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و یک عدد سیر رنده شده تفت دهید. سپس، نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید.

5.    مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج بکشید یا روی برنج تزئین کنید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی ماش پلو
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *