پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

طرز تهیه ی مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

372762_337

مواد لازم:

پاستا کوچک ….. 1 پیمانه

روغن زیتون …. نصف پیمانه

سینه مرغ …. 1 عدد

پیاز …. 1 عدد

سیر …. 1 حبه

گوجه فرنگی …. 2 عدد

پنیر موزارلا …. 1 پیمانه

جعفری خرد شده …. 2 ق غ

سوخاری نان (مغز نان باگت خشک شده) …. نصف پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده …. 4 ق غ

کره …. 3 ق غ

نمک و فلفل و ارگانو

طرز تهیه:

1 – در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .

2 – مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .

3 – روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .

4 – داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .

5 – کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .

6 – حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .

نکات :

1 – میتوانید در این غذا از سس بشامل نیز استفاده کنید .

2 – میتوانید برای طلایی شدن روی این غذا شعله بالای فر را به مدت 2-3 دقیقه روشن کنید .

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *