سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

طرز تهیه ی مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

372762_337

مواد لازم:

پاستا کوچک ….. 1 پیمانه

روغن زیتون …. نصف پیمانه

سینه مرغ …. 1 عدد

پیاز …. 1 عدد

سیر …. 1 حبه

گوجه فرنگی …. 2 عدد

پنیر موزارلا …. 1 پیمانه

جعفری خرد شده …. 2 ق غ

سوخاری نان (مغز نان باگت خشک شده) …. نصف پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده …. 4 ق غ

کره …. 3 ق غ

نمک و فلفل و ارگانو

طرز تهیه:

1 – در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .

2 – مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .

3 – روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .

4 – داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .

5 – کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .

6 – حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .

نکات :

1 – میتوانید در این غذا از سس بشامل نیز استفاده کنید .

2 – میتوانید برای طلایی شدن روی این غذا شعله بالای فر را به مدت 2-3 دقیقه روشن کنید .

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس