سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی مرغ شکم پر با دانه انار

طرز تهیه ی مرغ شکم پر با دانه انار

373990_172

مواد لازم

• 200 گرم پیاز خرد شده

• 250 گرم انار ترش دانه شده

• 300 گرم بادمجان پوست گرفته و سرخ شده

• 1 عدد مرغابی وحشی

• 100 گرم گردوی خرد شده

• 1 قاشق غذاخوری رب انار ترش

انواع غذا با انار

طرز تهیه

1. پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجان های پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس